fredag, november 26, 2010

Dear whores

Komma hem jävligt frusen vid elvasnåret. Missa årets tv-händelse – På spåret. Vara kissnödig. Vara lite full. Vara lite trött på livet. Vara lite trött på det mesta.

Öppna ljummen men dyr öl. Glo in i väggen. Lyssna på Skinny Puppy. Dricka en klunk öl. Sura över att fötterna fryser. Sura över det mesta. Dricka upp ölen. Lomma – med betoning på lomma – till köket och hämta en ny.

Svära åt kylskåpet. Darra av kylan. Darra av livet. Lägga armarna i kors och glo på affischen med Fields of the Nephilim och sucka. Sucka dramatiskt. Fisa och känna doft av ketchup utan att man ätit ketchup och konstatera att Darwin och Gud har bott i magen och bråkat.

Lyssna på 16 Horsepower och önska att man var religiös – med motiveringen ”att då vore det ändå värt något”. Glo en stund på en kontaktjävel. Frysa lite. Känna att det bränner i kroppen. Att det bränner i magen. Ta en snus. Dricka lite öl.

Sura över kommande tenta. Säga kukjävelfittahelveteshoramatsodellanusbögluder med emfas. Lyssna på Pulp.

Se sig själv i spegeln. Se Anna Books lökar hänga under ögonen. Se ut som sju svåra år. Glädja sig åt att man bara är 29 enkla år.

6 kommentarer:

Single Mother By Choice sa...

Snart 30! Stort! Bäst du lägger på några gurkskivor. På Spåret är för dem som passerat 40.

Wayne sa...

På spåret är för de coola, oavsett ålder!

Single Mother By Choice sa...

Asså jag har aldrig fattat den där Göteborgshumorn. Fast den kanske är borta nu när de ståckhålmat till det. Jag får räkna mig till de o-coola. Jag har iaf inte 30-årsångest och dövar det med sprit och Best of the 90ies. :P

Soda sa...

Dyr folköl, inshallah!

The thought sultan... sa...

Hej mentalbundis

The thought sultan... sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.