tisdag, augusti 03, 2010

Summer's almost gone

Jag har inte badat i sommar. Förra sommaren badade jag i en pool. Men en pool räknas inte för i en sån finns det inga djur. Och finns det djur i en pool är det något fel.

Skvalpar man omkring där, hög på klorångor, och får en simmande kärringfot över käkbenet för att sedan plaska in i en död grävling är det något som inte stämmer.

Då får man hoppas på att The Hoff eller nån annan med brösttafsarutbildning kommer med håv och fångar både kärringen och grävlingen.

I riktigt vatten däremot finns det en massa djur att titta på, som fiskar och... ja va fan, andra vattendjur helt enkelt. Man kan jaga upp sig själv med att det finns stora havsormar som är ute efter en.

Det är roligt, det spelar ingen roll om man ligger i en skogstjärn och vresar eller om man flyter omkring på istret i Côte d'Azur – havsormen kommer tänker man och så blir man rädd och får panik.

Det är roligt att stå på händer också när man badar. Det är jag väldigt duktig på. Och kasta bollar av olika slag. Och dyka ända ner till botten vid strandkanten och titta på vad som finns där.

Det är roligt att bada.

Men nu blir det inget badande för sommaren är snart slut.

Nu ska jag klippa klorna, ty jag är långnaglad och det är äckligt. Naglarna bryr sig inte om att sommaren är slut, de växer på utan några som helst problem i hela världen.

För naglarna är det tjo och tjim dygnet runt.

Hej då.

1 kommentar:

A-M sa...

Hehe...
Var ute och fiskade förra veckan, polarn fick en fiskpinne, aborre size mini.
Sen ingenting...Förrutom ormar..Det kom snokar från höger till vänster, och från vänster till höger, höll nästan på att trampa på en oxå. Nä, fy fan för ormar.
Tror jag badat 2 ggr i år och i en såndärablåuppställdpool.