måndag, augusti 16, 2010

The moon is in the gutter

Jag har skurat golv. Jag saknade Agnieszka väldigt mycket just då, familjen Bovallius hushållerska i Skilda Världar. Minns inte på rak arm att Agnieszka skurade så jämrans många golv i serien, men hon var säkert duktig bara hon ville. Och hon skrubbade nog ren Sandra när arbetarungen Toivonen varit där och besudlat.

Det gjorde ont i mina knän. Och så gjorde det ont i svanskotan när jag backade in i soffbordet. När jag skurade.

Nästa års spikmatta kommer att vara ett skrubbset med inbyggt knä- och bakstjärtsskydd, det ska jag ta patent någon dag. En annan dag. Imorgon är nog inte en annan dag, för imorgon är det bara tisdag.

Nu ska jag raka mig. Det måste jag göra för att folk inte ska missta mitt bakhuvud för en vandrande ficklampa när jag går ute om kvällarna. Det leder till så mycket besvikelse för allmänheten annars det där.

Så nu kommer jag se lite misslyckat kriminell ut i ett par dagar.

Som en sån där som kanske sopade till sina föräldrar i tonåren för nån skitsak och tog en volta eller två på en Hasselagård i Härjedalen och numera går runt med en tribaltatuering som sträcker sig upp på halsen och en silverlänk stor som en bandvagnskedja över tjurnacken och har en okontrollerad mördarhund som han sparkar när den skäller och går runt i gympabrallor och nåt linne som han tycker är hemligt eftersom det är kamouflagefärgat och har en flickvän som är 16 år som han också lappar till då och då men det gör han av kärlek så det gör inget och så tycker han att anabola och amfetamin är gott och anser att samhället har svikit honom.

Ungefär så kommer jag att se ut några dagar i frisyren. Det är inget jag är överdrivet nöjd med. Men Hen i himlen utrustade inte alla med en kalufs i stil med Micke Boltons på 80-talet.

Så är det.

Sen ser jag relativt normal ut i ett par dagar. Och efter det börjar varulvarna yla mot månen i bakhuvudet igen.

Repeat cycle.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag måste tyvärr säga att din beskrivning av "misslyckad kriminell ungdom" är pecis på pricken... Jag jobbar med dessa unga och försvarar dom oftast så det är sorgligt att behöva hålla med. Du skriver väldigt bra!/T

Cyanea C sa...

Sjukt bra. Otroligt underhållande..!

marie m sa...

Den var allt "klockers" den !! =)=)

Anonym sa...

Hur går det med bantningen?...Kan du verkligen gå ner 10 kg före Linda? Jag tror du åker på storstryk...ha,ha..men lycka till båda två(men som sagt...du kommer att torska)...ha,ha

Wayne sa...

Tack ska ni!

Anonym: Om tävligen börjar 1/9 så vore det väl jävligt dumt att börja banta nu? Det borde till och med någon med ditt bristande omdöme förstå.