tisdag, april 06, 2010

Working girl

Med nätta steg strosade jag S:t Eriksgatan fram, insöp den urbana atmosfären och avnjöt stillsamt en pappmugg med kaffe och kände att det här kommer bli en fantastisk dag.

Typ.

Snarare påminde min gångstil om nåt skräp till människa med nervöst amfetaminsprättande ben och jag tänkte att om jag ens nuddar med fingertopparna mot läpparna kommer jag drunkna av handsvetten och solen brände min rygg och jag förbannade den jäveln som uppfann värme innan klockan 09.00.

Men sedan tog jag mig samman, andades in och andades djup, spelade den här gamla slagdängan för att få mod. Sedan jag gick jag in på praktikplatsen.

Och kom på att människor är människor och att det inte är så jävla mycket svårare än så.

Efter det fick jag sitta på möte i några timmar och sen lära mig om vuxna saker som ekonomi och efter det blev jag buren i kungastol av hela kontoret för att jag var så duktig. Sen gick jag på after work med mig själv och drack två öl från fat.

Och nu är jag hemma och ska sova. Gonatt.

2 kommentarer:

Linda sa...

Jag glömde att det var den stora dagen idag. Annars hade jag tänkt på dig, nu gjorde jag inte det.
Men vad bra att det gick bra, bra att starten var bra, resten kan aldrig bli lika bra med tanke på att du är du så att säga. Du kan aldrig lura dom i 10 veckor.
Heja.

Wayne sa...

Kul att storsuggan har vaknat. Idiot.