lördag, april 03, 2010

Control I'm here

Idag ska jag åka till Stockholm och stanna där i tio veckor. Där ska jag svansa runt på ett kontor och spela världsvan och göra sånt jag antar att man gör på kontor, som att flexa, gå på lunch, dricka kaffe ur glas och ha skjorta på sig. Och dra vitsar, för det gör David Brent.

Jag ska få ha ett eget skrivbord och en egen dator och en egen telefon, jag ska okynnesringa många rikssamtal och rista in ”The Cramps” på skrivbordet med en liten fällkniv.

Och så ska jag bli tillfällig sambo och få en egen plats i garderoben. I garderoben ska jag lägga kläder och en rakapparat. Och så ska mitt goda kvinna drilla mig med moderniteter som sallad och annat hittepå, för jag börjar se ut som Tomas Brolin fast utan hår. Livet är hårt. Men jag ska fan tjyväta plankstek, det ska jag.

Jaja, nu ska jag duscha. Sen ska jag åka tåg och förmodligen sura för att jag får solen i ögonen och tycka att det är minst sagt bedrövligt att solskyddet inte går att dra ner.

På återhörande imorgon eller i juni.

Toodiloo!

2 kommentarer:

Nina sa...

Hoppas på i morgon som ju är idag.

E sa...

låter ju alldeles förträffligt detta. men jag varnar dig för nattlivet i estocolmo. det finns mördare på dessa gator I tell you!