onsdag, april 07, 2010

Untitled

Jag är inte så bekant med praktikplatsen än så att morgontoaletten kan skippas på hemmaplan och så att det kan björnas med öppen dörr i anslutning till kontorslandskapet och skrikprata igenom dagsuppgifterna. Inte än. Men på fredag kanske. Fast jag har inte sett någon annan göra på det sättet, det är möjligtvis inte kutym i den här stan.

I övrigt tycker jag att jag ger Stockholm mer än vad Stockholm ger mig, jag ser mig själv som ett jävla lyft för staden. Det är nog lite trevligare, lite roligare och lite mysigare för alla 200 000 invånare eller vad det nu bor här när jag är på plats.

Stockholmarna sköter sig tycker jag, förutom att det är ett jävla läsande på innehållsförteckningarna i mataffären. De har väl fått nys om farliga smakämnen i nåt livsstilsmagasin kan tänkas. Där jag kommer ifrån köper vi allt som glimmar och är färgglatt och tänker inte efter så jävla mycket mer än så. Mycket mer effektivt på det sättet.

Nu ska jag träffa Soda och titta på fotboll och bidra till att nån krogverksamhet går runt. Sån är jag, snäll och så. Hej då.

3 kommentarer:

B sa...

Tänker på dig och följer dina förehavanden. Lycka till i storstan!

Ninni sa...

Nog tillför du huvudstaden en hel del. Jag tycker i alla fall att det är jättespännande att veta att landets galnaste bloggare spankulerar omkring på trottoarerna här som vilken dödlig människa som helst.

Wayne sa...

B: Tack. Du är snäll du.

Ninni: Det är fint att du tycker det, jag stryker nog omkring på Sveavägen snart ska du se.