fredag, januari 22, 2010

We call upon the author

Det finns en sak som jag känner att jag måste informera om.

Och det är att Barnängens deodorant med lilaaktig etikett inte luktar alls lika gott som Rexonas rosafärgade. Rexonas gröna är bra också. Barnängens påminner om viol i doften, vilket inte klart och tydligt framfår av informationstexten, det tycker jag minst sagt är bedrövligt. Det finns väl ingen jävel med förståndet i behåll som vill gå runt med violer i armhålan. Alltså:
Rexona – bra.
Barnängen – jättedålig.

Eftersom det här är en konsumentupplysningsblogg så är det inte reklam för Rexona på något sätt. Men om nån från Rexona läser det här så kan jag ta emot ett litet bidrag, det är inga som helst problem.


Det riktas kritik mot män som använder sig av deodoranter som är avsedda för kvinnor, kritikerna menar på att brukarna skulle vara ett gäng benders – homofiler på gammelsvenska. Det där är jävla skitargument. Det är mer straight att lukta lite plågoande en snabbis på morgonen än att dofta som andra män. – Woouh, jag luktar nåt fräckt i stil med Arktis och det är blått och nu ska jag gå in ett sportigt omklädningsrum och nakenbrottas med andra män och hoppas på att bli styv men samtidigt bli våldsam av förnekelse när det händer.

Vilka jävla dumheter.

Idag lämnade jag för övrigt in Mellansveriges främsta uppsats. Jag skulle bli mycket förvånad om den inte får ett ordentligt genomslag i den akademiska världen. Att jag lyckades sabba fyra utskrifter á 60 kr styck, ja det skiter jag i. Examinatorn tycker säkert bara att det är lite charmigt att hans exemplar är lite sargat. Det här är jävligt punk kommer han nog tänka och få en positiv bild av mig som student och ge mig ett stipendium så jag får åka till Selånger eller nån annan spännande plats och kanske bo på stadshotell och äta plankstek eller gå på styrdans. Ett G kan räcka också.

Ibland måste man ställning och visa civilkurage. Det gjorde jag också idag, ty det kom ett litet ljushårigt våp och ville bjuda på Red Bull. Men det fick hon inte. Jag sa nej. Jag tog ställning. Ingen jävla representant från Red Bull ska komma och mästra mig. Exakt vad det var ett ställningstagande mot vet jag inte riktigt. Jag har heller ingen mikrovågsugn, det ser jag också som ett ställningstagande. Motivet där är också lite oklart.

Nu ska jag sopa i mig en gallon rödvin och fira uppsats med mig själv och lyssna på fräsig musik som Nick Cave och Kraftwerk. Ni får titta på ett klipp också. Igenkänningshumor är ju roligt, man fattar eller så gör man det inte. Hej då. Fredagskram.


12 kommentarer:

Milla sa...

Stewie är bara alltför underbar!
Jag använder förövrigt uteslutande manlig deodorant. Som en liten parantes.

Anna Nio sa...

Ååhhh, jag älskar Brians novel (alla gånger den nämns)! Hatar för övrigt kvinnolukts-deodoranter (ständigt dessa blommor!) och använder alltid bara de avsedda för karlakarlar. Jag är mycket sur för att den utmärkta Degree verkar ha gått ur tiden. Här använder man en och samma sort i tio år, och vad gör de? De slutar tillverka den! Jävla as.

sara sa...

ah, det var barnängen som luktade viol, den har ju jag! fast den med rosa kork. well, family guy är mitt bästa. över och ut.

Maja sa...

Woooo, jag kände igen mig... Dansar glädjedans här hemma...

Vit alkoholiserad hund = Maja
Stewie = Min handledare

Ellinore sa...

Du ska använda Barnängen med rosa kork - that's good

Och för övrigt hoppas jag att vinet inte slog för hårt. Jag firade tentainlämning i torsdags. Det slutade inte bra. På nått sätt. Borttappade Visakort, studentleg och körkort och en fet baksmälla på det.

Hoppas du är mogen att bemästra en gallon vin

Anonym sa...

Ja va bra du är! Bara en liten opponering kvar så behöver du aldrig tänka på den igen. Vi behöver ses, så snart temperaturer & väglag återgår till det normala.
Kram P

Malin sa...

Är med Milla och Anna här angående deon.
Och jag gick liksom Brian ut och drack öl igår när romanen låg halvfärdig i datorn och skrek.

Anonym sa...

På vilken nivå har du skrivit din uppsats- eller är detta oxå en hemlighet?

Bättre barnängens deo än ingen alls. Efter att ha arbetat med vissa personer som inte använt någon deo, har jag konstaterat att det som skiljer aporna från människan är inte den upprätta gången- utan intimhygien!

Wayne sa...

Milla: Han är ju det.

Anna: Det är fan bedrövligt, du borde kontakta dem.

Sara: Precis så var det.

Maja: Det är ju så lätt att känna igen sig.

Ellinore: Jag bemästrade inte en hel gallon. Hoppas sakerna kommer tillbaks.

P: Snart ses vi. Typ till veckan.

Anonym: C

sara sa...

malin: använder du mansdeo? hmm, har nog aldrig tänkt på hur du luktar under armarna.

Sockiss sa...

hahahaa! jag tror jag kissade på mig lite.

nä, det ska va niveas no marks. den luktar i en kvart och sen luktar man ingenting på hela dagen. vilket öppnar för eget val av ludervatten. och DÄR ska det vara Lacoste Touch of Spring. Där har vi nåt som luktar evig kärlek och fjärilar i magen.

Jessica sa...

min pappa använder också rexonas gröna