lördag, januari 02, 2010

A good man is hard to find

Spenderar kvällen med en bok om högerpopulism vilken känns som en vuxenvariant av barnboksserien om Totte. 

Totte klär sig, Totte städar, Totte kissar och Totte snortar ladd med Jörg Haider och dör efter lite sodomi i en bilolycka.  Så kan det gå, som Vonnegut sa.

Fjantar annars mest omkring med innanmätet till en bag in box fäst som en stomipåse vid byxlinningen och har slagit ihjäl flugjäveln med en ketchupflaska eftersom den började bli närgången och irriterande. Det hade dock inget med gårdagens omgång av På spåret att göra. Även om jag sög, så var fan flugan ännu sämre.

Nu ska jag sova. Kanske rycker den här bloggen upp sig igen med lite längre eller vettigare inlägg. Kanske inte. Det får vi se när uppsatsen är klar. 

Woouhoou så spännande. En liten cliffhanger så här en lördagsafton. 

Eat my fuck. 

Ps - Tom Waits är cool. Låt oss bygga ett barn med honom. Alla på en gång. Fast utan snusk då. 

Ps2 - Egentligen fattar jag inte själv vad jag menar med där om att man skulle skaffa barn med Tom. 

Därför vill jag förtydliga att jag inte vill ligga med Tom Waits, han gör bara bra musik och det kan man få tycka utan att det ska börja liggas. Och jag vill inte att flera personer ska vara inblandade i kärleksresan som resulterar i yngel. Dessutom är han för gammal för att vara far till mitt/mina barn. 

4 kommentarer:

E sa...

tjockisflugan... we will remember you. amen.

Wayne sa...

Den kommer alltid finnas i våra hjärtan.

Joakim sa...

Du får säga vad du vill, men jag håller detta som ett kvalitetsinlägg.

Anonym sa...

Vad skriver du ( eller vad är det meningen att du skall skriva om) för uppsats?Lite nyfiken blir man ju, då du verkar göra en massa viktiga(???) saker istället för att lägga energi på skolarbetet...