måndag, januari 25, 2010

The lord is my shotgun

Som alla vet så skapade Gud på den första dagen dag och natt. Det gjorde han (jo, vi förutsätter att det är en man eftersom Gud åstadkommit så mycket utan att bitcha om det) genom att separera ljus och mörker. Logiskt av Gud, helt klart.

Fast det där spelar ingen som helst roll egentligen, för jag skiter fullständigt i vad Gud – den jävla fittan – skapat och inte skapat och varenda jävel vet att det är ljust på dagen och mörkt på natten. Så jag går och håller ett semistrukturerat ölsamtal på lokal istället.

Förresten, när jag tänker på Gud så ser jag kommandorskan från Emil i Lönneberga framför mig. Visst det är väl lite motsägelsefullt då vi antar att Gud är man, men fuck it. Gamla jävla luder.

Hej då.

Ps – Jag vill ha en hemsida. Wayne Nilssons hemsida ska den heta.  Och det ska finnas en stor besöksräknare. Och en gästbok. Och så ska det vara mycket färger och blinkande länkar. Jag vill ha många djurbilder på hemsidan också. Bara fina djur. Och så vill jag att det ska låta olika ljud på sidan också. Och så vill jag att innehållet ska vara spretigt. En hemsida och få kissa är vad jag önskar mig mest av allt just nu. 

8 kommentarer:

Patrik.O sa...

Hoppas du får båda dina önskningar uppfyllda. Du får väl be till kommandorskan.

Roger sa...

Mmm, om Gud vore en kvinna så hade det definitivt bitchats en hel del mer.

Fast å andra sidan om Gud är en man så kan vi nästan vara säker på att det inte är han som gjort alltihopa.

Jag är säker på att han bara tog åt sig äran för någon annans jobb bara för att den riktiga Skaparen råkade VAB:a just den dagen och Gud såg sin chans att sno hela uppdraget.

Fy fan säger jag bara.

Bogey sa...

Det är Susanne Reuter som är gud. Det har jag sett på TV.

Bogey sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ewi sa...

Reuter gör hursomhelst ett bättre jobb av det... Men för att komma till sak; Bygg en hemsida då? Det är inte som att man måste html-koda hela skiten själv från grunden längre. Det finns program som i princip gör hela jobbet, du behöver bara sitta och klippeti-klistra lite (ungefär som Windows vs. Linux). Sen har säkert 3022214 personer gjort hemsidor som handlar om hur man gör en hemsida.

Vindal sa...

Det här är inte du va?
http://www.facebook.com/profile.php?id=1216876630&ref=search&sid=649978153.287699739..1

Wayne sa...

Patrik: Tack.

Roger: Ja, fy fan.

Bogey: Snacka inte skit om Reuter här nu. Hon är bra och fin.

Ewi: Men åh, det låter jobbigt tycker jag.

Vindal: Tyvärr, men vissa drag finns.

cermus sa...

Wayne, som vi sa. Du får låna min bok om hur man gör hemsidor. Så får du pilla själv. Det kan du behöva, övning!!

/ cermus