söndag, januari 24, 2010

Untitled

Jag är hungrig. Väldigt hungrig. Jag åt ganska nyss, men är hungrig igen. Så har det varit några dagar nu. Jag vet inte om det bor nåt litet djur i magen som följde med från Kenya som är med och delar på det jag sätter i mig. Eller så har det något med ledbandet att göra. Jag vet fan inte. Såg på ett program på 6:an förut, Deadliest Catch. Det var roligt. Män som fick vara män på en båt och fiska krabbor och ha galonbyxor och svära och hacka is och i köket var det nåt fruntimmer som lagade pannkakor. Det gjorde mig hungrig på krabbor, män och pannkakor.

Tittade även på Sportspegeln. Det var ett reportage om nån puckelpiståkare som är med i OS-truppen. Han hade tatueringar och ett punkband som hette Kuken. Det tycker jag är bedrövligt och gjorde mig inte alls hungrig på kuk. Är det ett föredöme för ungdomarna? En långhårig typ med tatueringar och som använder sig av könsord och spelar musik där det säkert låter som om nån har ont i magen. Nej, jag tycker inte det. Jag tycker inte kriminella borde få vara med i OS.

Tacka vet jag Pernilla Wiberg. Där har vi en som gjorde fin musik, för både öra och själ. 


Fast egentligen är det bara ishockeyn som intressant i OS. All skidsport kan dra åt helvete, särskilt skidskytte. Våldsförhärligande dumheter är vad det är.

Nej, nu går jag till affären och köper mjölk så att jag kan få lite kvällsgröt. 

4 kommentarer:

Patrik.O sa...

Gonatt, hoppas du får sova gott.

sara sa...

och sen sålde hon sig till risifrutti.

Wayne sa...

Patrik: Tack, önskar dig detsamma.

Sara: Det gjorde hon, och det var nog lika bra.

Sockiss sa...

pillan ja... pappa försökte få henne att bli min barndomsidol tydligen. i efterhand har han berättat att jag frågade varför hon hade så stor rumpa. så intresserad var jag av henne.