tisdag, mars 29, 2011

All hell breaks loose

Klockan är 04.48 och som av en händelse lyssnar jag på 4.48 psychosis med Tindersticks. Tanken med den gångna natten var att det skulle sovas, det brukar det oftast vara med nätter. Men nu blev det inte så. Det var dumt, sova ska man. Bristen på sömn skyller jag på att:

- Jag har ont i halsen och det bor snor i näsan och kroppen är öm och eftersom jag är man innebär det hela rent konkret att liemannen sitter och dumstirrar på mig från sängkanten.

- Jag blir stressad av att inte kunna sova när jag vet att jag behöver och sover därför inte alls. På den punkten är jag nog världsunik.

- Jag har varit nervös eftersom det är kommandoran från Uppsalas födelsedag idag. Så här ser hon förresten ut när hon springer, den lilla kärringen.

Sedan årsskiftet ungefär har den där födelsedagen påtalats runt 14 gånger per vecka. Som i söndags till exempel via sms:

Åker du tåg? Är det roligt? Är du pirrig inför tisdag då jag fyller år? Det är jag. Har du längtat efter mig idag? Jag har köpt frukt idag. Sju bananer, två grapefrukter. Två mango. Fem äpplen. Det var nog allt. Mycket va? Eller, nä lagom. Hejdå kompis.

Det är ett utbyte på en mycket intiliktäll nivå vi har, kommandorskan och jag.

Det som har gjort mig nervös under natten är hennes reaktion när hon märker att inget paket har skickats. Jag skulle fixat det förra veckan, men ja, det kom lite saker i vägen.

Nu kommer helvetet bryta lös och hela Uppland kommer skaka. Men gud, det är ju bara en försenad present, kan man tycka. Jo, men den här människan är ju helt jävla labil, bindgalen och skogstokig. Ser rött för minsta lilla. Det ska bli skönt när den här dagen är över.

Om jag någonsin startar ett gäng som hänger i centrum och slåss om kvällarna är en värvning av henne prioritet nummer ett. Klä huvudet med en bandana, stoppa den där satta kroppen full med knark och sätt ett robust bollträ i händerna på henne så kan man luta sig tillbaka med en kaffekopp sen och bara skåda spektaklet.

Jaja, grattis på födelsedagen Linda. Hoppas den blir fin och du får äta det där femliterstråget med ostkaka som du önskat dig.

Nu ska jag missbruka kaffe och värktabletter. Hej då!


3 kommentarer:

Linda sa...

TACK! Du skriver värkligen jette fint om mej som är en snel hest.

Om du inte skickar din MacBook till mig så berättar jag vad mer som stod i äsämäset.

kominken sa...

HaHa!

A-M sa...

HAHA, så jävla roligt att läsa :-)