söndag, februari 06, 2011

Ugly sunday

Söndag, ångestens mörka sköte. Det spelar ingen roll om man supit skallen i bitar och ringt sin chef och berättat att hen är en jävla druva eller om man hittat lösningen till världssvälten med en tekopp i handen och par sköna loafers med fransar på fötterna. Ångesten kommer likt förbannat ändå.

För att bättra på det hela tycker jag att vi på ett mycket osensuellt sätt klär av oss nakna och lägger oss på hallgolvet i fosterställning. Där känner vi det kyliga draget från brevinkastet samtidigt som gruset tränger in i varenda jävla por. För bästa effekt lägger vi en legobit eller motsvarande under höftbenet. Skakar lite.

Och samtidigt lyssnar vi på Frankie Teardrop med Suicide på hög volym. Avslutar gör vi med Afterhours av Sisters of Mercy.

Så, nu har vi tagit söndagsångesten till en högre nivå.

3 kommentarer:

Systerkitty sa...

I min hall låg det dessutom en stilettklacksförsedd sko som kilade in sig i låret. Med mindre blod i kroppen finns det plats för ännu mer ÅNGEST!

The thought sultan... sa...

Gillar att du skriver hen, dessutom har hon själv sett skriet med egna ögon, landet som har stora oljeintäkter och där lusekoftor är en generell myt, för istället konstatera ca 50 pundare som får se morgonljuset kasta mot betongkantade gator i ett kallt Oslo...

Wayne sa...

Systerkitty:Bra tänkt med klacken!

Sultan: Oslo är en halvbra stad tycker jag.