tisdag, februari 08, 2011

Let me clear my throat

Hej Bullen,

Inatt, runt klockan 00.30, höll jag precis på att somna in på ett mycket ljuvt sätt när jag istället vakande till med ett ryck. Anledningen till det var inte spöktimmen utan att jag lyckats svälja snusjäveln.

Påsen med snus verkar ha fastnat i halsen, ungefär där halsen blir till en graciös kropp. Den kväver mig inte än så länge, men det känns ändå dumt att den är där den är. Även en enkel lekman som jag kan dra slutsatsen att snusjäveln inte ska bo i halsen.

Eftersom den sitter där kommer den nog inte komma ut genom bakstjärten och jag har försökt att stoppa fingrarna i halsen, men det enda som vill ut är lite saliv blandat med blod.

Nå, vad göra? Kommer snusjäveln eller halsen att lösas upp först? Det här känns en aning misslyckat måste jag säga, varken Rambo eller Indiana Jones lär ha lagt sina snusjävlar i halsen.

Nu ska jag försöka intala mig att det inte finns något dåligt väder utan bara bla bla bla hurtigt tjafs. Jävla vind.

Tacksam för svar

/Killen som inte vill att det ska bli en brevfilm eftersom skådespeleriet ändå är mediokert.

Ps – När man försökt kräkas i en kvart, det är den ansiktsbilden man bör använda i en kontaktannons. Då lägger man liksom korten på borden direkt utan jidder – om du tar mig är det här så jävligt det kan bli. Ärlighet vara längst.

7 kommentarer:

Håkan/Kemimannen sa...

Hej killen. Tack för att du ville dela med dig av den här skakande historian. Förstår att det måste vara jättejobbigt.

Vi i redaktionen har funderat på att dramatisera din berättelse. Då vore det bra om vi kunde få veta lite detaljer. Vilken sorts snus var det? Är det nikotinfläckar på lakanet? Retar de dig i skolan för detta? Ja du vet, lite sånt.

Vänliga hälsningar från Bullenredaktionen.

Wayne sa...

Kemimannen: Det var en vit General, jag brukar vanligtvis köra på Rapé. Inga fläckar på lakandet, jag somnade ju på ett ljuvt sätt skrev jag ju. Klart de kommer reta mig, barn i åldern 19 - 56 är ju väldigt elaka.

För att filmen ska bli så trovärdig som möjligt bör Brad Pitt spela min roll.

Jag vill också att Socialstyrelsen får sig en känga som inte varnar för sängsnusning.

Systerkitty sa...

Nurse Tiny to the rescue! Jag kan låna Magills tång på jobbet. En liknande som användes för att dra ärtan ur näsan på Elisabeth i Madicken. Eller så kanske det går att göra ett slags omvänt lavemang med högtryckstvätt och blåsa ner den.

Wayne sa...

Kitty: Jag tycker att båda förslagen låter sådär. Men det är fint att du engagerar dig!

Jonna sa...

Sjukt spännande, lova att du berättar hur det går!

Jonna sa...

Ok, det hade du alltså redan gjort. Jag blev så carried away att jag glömde kolla det innan jag postade min förra kommentar.

Anonym sa...

Nikotin är supergiftigt, do not swallow!