onsdag, juli 28, 2010

Snakes of Christ

Om ni så kallade gräsallergiker tar och slutar med att snora och gnälla bara för att fem kommunalare lyckats ansa två kvadratmeter park på en arbetsvecka, om ni bara snyter er och håller käft ett tag.

Gör det.

Försök hitta andra sätt att få uppmärksamhet på, det är ingen vettig människa som orkar få några genuina medkänslor för det där längre.

Själv var jag nära att dö på väg hem igår. Två sekunder från döden var jag. En stor orm ringlade på vägen när jag i godan ro cyklade och gnolade på Neil Young. Jag minns den som lite mindre än en boaorm, men den kan också ha varit lite större än en metmask, det är inte alltid så lätt att minnas exakt när liemannen är nära att dela ut en råsop i solarplexus.

Skitsamma, det viktigaste är inte storleken i det här fallet, utan det viktigaste är att jag var nära att avlida. Men det har jag inte suttit i lunchrummet och bitchat om hela dagen, för jag vet att folk skiter i vilket, och för att nån jävla gräsallergiker försöker kompensera sin defekta kropp med ett jävla tjat.

För övrigt så behövde man inte vara rädd för ormar på gatorna under sossarnas tid. Då högg de bara orienterare och nån golfarjävel. Nu planteras de ut av Djävulens lakejer, det vill säga borgarna.

Det är en del av del hemliga planen för att utrota Kreti och Pleti.

Avveckla allt det offentliga. Sedan ska vi bli angripna av reptiler som hugger sönder våra vader, och när vi inte har fyra månadslöner på kortet nekas vi inträde till Von Apfelstjerts privatklinik som Calle Bildt äger aktier i och kastas istället i avskrädeshögar runt slottet.

Där får vi ligga och dö i grupp. Och lyssna på nån jävel som tjafsar om Clarityn.

Men cykeln går bra.

3 kommentarer:

Lennart Pettersson sa...

Lysande, Wayne! Skrattade så lungorna (eller har jag bara en?) turned to English och jag såg en fucking teen med fittan i vädret och hörde regnet smattra. Därute förstås. Apropå väder och regn...

Anonym sa...

Du e för härlig:)

marie m sa...

Skrattfest här, en får tacke !!