tisdag, juli 20, 2010

Night of the vampire

Han den där Bob Hund reade ut sin själ. Jag nöjer mig med att rea ut mitt bohag.

Säljes: ett tjugopencemynt.


Det är från 1996 och det är en blåblodig tant som heter Elizabeth II på omslaget. Myntet är förmodligen hämtat under en resa till London 1997. På vägen till Arlanda fick vi stanna bilen så att jag kunde spy i diket, ty det hade halsats vodka kvällen innan. Kvinnan som utger sig för att vara min mor hade förmodligen sitt stoltaste ögonblick som mamma den dagen.

Myntet passar perfekt att ge bort i födelsedagspresent till någon som fyller typ tolv.

– Nu du lilla hjärteflickan ska mamma och pappa få dig intresserad av att samla på mynt (så att du håller dig borta från petting och thinner och gatuvåld så länge som möjligt), det är en rolig hobby.

Det är också utmärkt att ge bort till alla över 18 som gillar Harry Potter. De där myndiga fansen är ofta lite mentalt eftersatta, därför kan du utan att bli ifrågasatt ljuga om att det är en lyckoamulett som kan trolla på riktigt. Förutsatt då att det finns trollande amuletter i Harry Potter, det får du undersöka först.

Det är även en perfekt gåva till någon hakat på den här vampyrtrenden med Twilight och allt vad det heter. Är det Twilight? Det finns nåt som heter något med blood också.

Nåväl, hävda att det är ett äkta silvermynt, lägg det tillsammans med en pressad vitlök och ett krucifix som du byggt av två glasspinnar i en liten söt presentask och mumla ihop en vals om att det är en Nu behöver jag inte vara rädd för vampyrer längre-låda.

Nu har ni fått massa presentförslag, så det är dags att ni tänker lite själva också.

Säljes på grund av platsbrist. Utropspris är nio kronor.

Budgivningen börjar nu.

4 kommentarer:

mona sa...

Du kan få två använda frimärken för det. Alternativt en bit av en grön växt som du kan odla upp till en större grön växt.

Bogey sa...

Nio spänn när man kan få fem för tolv. Wayne, du är visserligen röding, men lite borde du snappat upp om den marknadsekonomi vi lever i.

Wayne sa...

Mona: Jag vill inte ha knark! Men tack ändå du.

Bogey: Sluta tjura nu för att du tog åt dig av kritiken mot Potter-fans. Och vi borde ha planekonomi.

Joakim sa...

Haha, detta inlägg hamnar i facket av kloka inlägg.