tisdag, november 11, 2008

What´s he building?

Igår var jag på vuxenmöte. Där använde jag vuxna ord som procentsats och moms utan att egentligen veta va fan jag yrade om. Men det lät ganska bra i alla fall.
Efter mötet så bestämde O-dog och jag oss för att ha en spontan teambuilding för att sammansvetsa vår intima lilla grupp. Vi började på en krog där vi satt och såg viktiga ut med diverse dokument. Efter det gick vi hem till mig för att lära känna varandra bättre över ett flak öl. Lillöra kom förbi och underhöll. Hon är egentligen inte med i gruppen, men hon är från Norrland och är därför inte liksom som alla andra. Så man måste vara lite snäll mot henne ibland.

Lagarbete är viktigt, därför satte vi upp några tavlor tillsammans. Sedan fokuserades det märkligt nog mest på ölen. Efter ett tag började O-dog sprida en fin odör av genuin öststats-svett. Lillöra var inte sämre hon där hon satt och stolt fläkte med sina armhålor. Man kan ju undra vad det är för jävla människor jag umgås med egentligen.
Teambuildingen resulterade i att jag inte orkade ta mig till skolan i tid. 09.15 sklle jag varit där och 11.36 ramlade jag ur sängen. Skolk kallas det. Och det är ju tufft. Höll även på att svimma inne på apoteket. Det tar på kroppen med sammansvetsning och lagarbete. Idag har vi mest lyssnat på soul, druckit juice och ringt några privatsamtal på kontoret. Hann även med att få att ett jävla glädjebesked. Alltid något en mulen och bakfull novembertisdag. Nu ska jag brottas med soffan. Hej då.

3 kommentarer:

... sa...

Är vartannat ord grått/vitt eller är det bara jag som fått någon konstig defekt på ögat..??

Anonym sa...

du har nog en liten defekt tror jag! läser denna fantastiska blogg varenda dag o ja ser då inga grå vita blandningar =)

Anonym sa...

Haha..."en fin odör av genuin öststats-svett.."