onsdag, juli 16, 2008

The wind blows

Idag har jag varit ledig från Samhall. Har spenderat tiden med att göra en polisanmälan mot Gud. Anledningen är att jag tröttnat på att det alltid blåser så fasansfullt. Oavsett tidpunkt eller i vilket väderstreck jag rör mig i så är det alltid motvind. Jag tycker verkligen att Gud missbrukar sin allsmäktighet när han bara ligger på ett moln, spelar på sin luta, käkar vindruvor och i tid och otid trycker på vindknappen bara för att han känner för det. Han visar brist på respekt och nu är det dags tycker jag att någon säger ifrån. Det gör jag alltså med min polisanmälan.
Kommer även att dra igång en kampanj med namnet “Det räcker nu Gudjävel”. Torgmöten kommer att hållas runt om i landet. Skinnskatteberg blir första anhalten på lördag, måste bara lokalisera vart det ligger. I Västmanland va? Jaja, ska kolla i kartboken.
Givetvis kommer även många konferenser att äga rum. Med mycket god mat och sprit. Det är sånt man sysslar med på konferenser.
Inatt anordnar jag ett fackeltåg efter midnatt. Fackeltåget avgår från alkisparken och vart det avslutas tar vi då. Alla som har tröttnat på gubbens elitistiska dominans är välkomna att vara med, även om jag främst ser kvinnliga deltagare.
Väl mött gott folk!
Systrar och bröder - förenen eder!

3 kommentarer:

stickling sa...

Själv skulle jag gärna protestera mot SJ, vi kanske skulle kunna köra en gemensam kampanj av något slag?

Wayne sa...

när du har släppt till kanske vi kan kampanja om något. men inte innan, det funkar inte så vet du.

stickling sa...

Nu får du väl skärpa dig. det var ju du som bangade. Och lät föra fram budskapet via Åbäket. Fan inte ok alltså.