söndag, juli 27, 2008

Violent playground

Igår när det parksöps så var Varulven som vanligt jävligt kaxig och dryg. Efter ett tag tröttnade jag på hans försök att spela ball. En välplacerad spark i ryggen fick honom att dämpa sig. När jag senare vid 22.30-snåret skulle bege mig hemåt eftersom att matchformen var dålig så upptäckte jag att mitt cykelhjul var tömt på luft. Det var Varulvens hämnd. Mycket omoget och barnsligt anser jag. Det är verkligen dags att rensa i vänkretsen. Jag vill vara kompis med någon som har en båt. Hade inte Varulven försett mig med böcker då och då, och en sovplats i Stockholm så hade han varit ute i kylan för länge sedan. Nu ska jag lyssna på Immortal Technique och Jedi Mind Tricks och invänta en ny plågsam vecka på Samhall.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Inte för att jag känner denna Varulven, men jag måste nog säga att denna hämnd verkar vara oerhört slug, listig och inte ett dugg barnsligt. Trist för dig om du va tvungen att gå hem men om jag förstår det hela rätt så va det väl du som började med att bruka våld. Och att då hämnas på ett ytterst pacifistiskt sätt som att lätta ett cykel hjul från luft borde snarare belönas med att lyfta på hatten.

stefanmedo sa...

immortal! vilken skiva?

Wayne sa...

Lars: Det är numera punktering på hjulhelvetet, så det som Varulven gjorde var i längden en ytterst fascistisk handling.

Stefan: Har ingen skiva, endast några låtar, som exempelvis dance with the devil

stefanmedo sa...

nice. en ny skiva kom i månaden men jag gillade den inte så mycket. revolutionary vol 2 från 2003 däremot, den var genombra. fast dance with the devil är kanske hans allra bästa låt. peace