torsdag, juli 24, 2008

Love

I en kärleksrelation eller i ett parförhållande är det mycket viktigt att kunna ställa rimliga krav utan att det blir irriterad stämning. Nu lever jag ensam men jag har ändå förberett mig genom att plita ihop ett formulär som ska skrivas på av min tilltänkta partner. Jag kommer i fortsättningen ha med mig formuläret vid tillfällen då det kan tänkas uppstå intresse, som till exempel besök på diskotek eller flicklagets fotbollsträningar.



Jag [-------], lovar att aldrig under sommarperioderna i mitt liv med Wayne Nilsson tappa sinnet för god smak bara för att det är varmt ute.
Jag kommer naturligtvis aldrig att ha på mig de kläder, eller utsmycka min kropp med bläck i svanken, som följande bilder visar. Om jag mot all förmodan skulle göra det, och i värsta fall i en kombination, så vet jag min plats och det är gatan.


Namnteckning


Datum, ort




Keps


T-shirt med vargmotiv



Tatuering i svanken

Sportshorts (eller andra shorts, om jag inte i övrigt har en skön stil)






Pöbeltofflor











5 kommentarer:

Anonym sa...

hoppas att många läser din blogg och lär sej hur man INTE ska se ut. jävligt bra om folk gjorde det.

Yvette sa...

behöver du ett kontrakt för att förhindra detta är förhållandet redan dödsdömt!

jag håller med anonym. det är failblog-varning här.

stickling sa...

Förstår inte varför folk blir så upprörda över FRA-lagen när vi uppenbarligen har mycket större problem i det här landet. Tack Wayne för att du lyfter fram de verkliga problemen i ljuset!

Wayne sa...

Anonym: Tack för stödet.

Yvette: Det är tyvärr en nödvändig åtgärd eftersom kvinnor tycks ha en tendens att slappna av alltför mycket när de börjar närma sig 40. Jag tycker inte att lite långsiktigt tänk är fel.

Stickling: Äntligen lite uppskattning från din sida. Det var på tiden.

Anonym sa...

Hoppla! modekungen har visst talat. Kul att du som begåvats med kunskap om vad som är rätt sommaren -08 vågar ta upp det så konkret men ändå så chosefritt på ett forum som detta. Bravissimo!