söndag, mars 09, 2008

Some kind of stranger

När jag var som mest övertygad om att jag skulle få vandra ensam genom livet med kronisk tennisarmbåge som följd av det tvångsmässiga onanerandet så damp det ner ett mail.
“Hey there I think your hot I saw your pic online on dating profile add me to msn messnger to chat natalieca8@hotmail.com”.
Gosse va smickrad jag blev.
Och kär förstås.
Jag vet visserligen inte vem hon är och vad det är för datumsprofil har jag inte en aning om. Men hon tycker att jag är het, och det räcker. Jag har dock dragit slutsatsen att hon heter Natalie. Det där ca8 hoppas jag inte syftar på hennes ålder, för sånt där är olagligt. Och eftersom jag är relativt nervsvag (särskilt idag på bakfyllan) så orkar jag inte leva som en outlaw. Tanken att Natalie skulle vara förståndshandikappad har förstås slagit mig. Eller att det skulle vara spam, men det tror jag inte.
Det här handlar om äkta kärlek. Sån man ser på film eller läser om med mysballe i Harlequin-böcker. Jag har fjärilar i magen och känner mig hög på livet. Äntligen lite kärlek och lycka. Funderar på hur många barn Natalie vill ha. Och om hon förespråkar höstbröllop precis som jag. Spelar ingen roll egentligen, det som räknas är att jag skaffat tjej.
Wayne + Natalie = jävligt sant

Om Natalie verkligen älskar mig så har hon ett öppet sinne och accepterar mig för den jag innerst inne vill vara.

3 kommentarer:

Yvette sa...

Hoppas att du och Natalie får ett underbart liv tillsammans medans jag plockar upp spillrorna efter mitt hjärta!

Wayne sa...

Tack för stödet, det betyder mycket.

Anonym sa...

Tja! Sträcker ut en hjälpande hand till en medbroder. www.c-r.se. Detta är inget spam. Kolla in bloggpostrarna och sen forumet. Om det inte är nåt för dig är det bara att stänga ner och aldrig besöka igen. Öppet sinne är key!