måndag, mars 31, 2008

The boy done wrong again

Till tonerna av Björn Afzelius Tusen Bitar lade hon in en snus. Hennes mörka hår och ögon glittrade i stearinljusens sken och jag blev kär.
Men eftersom jag då endast sopat i mig två öl så fanns det ju ingen möjlighet att prata med henne. Och när jag senare insupit ordentligt med mod så gjorde jag väl förmodligen inte ett så speciellt charmigt intryck.

Jag trodde att tjejer gillade fulla killar?

Men jag försöker vända det här nederlaget till något positivt. Är ju ändå inne i ett jäkla stim nu. Med tanke på att jag faktiskt enligt uppgift dansade med en tjej för ca 2 månader sedan, och nu att jag i lördags då samtalade med en tjej är ju steg i rätt riktning. Fortsätter det så här så är det nog inte omöjligt att jag innan jul har fått kliva på.

Idag har jag spelat två innebandymatcher. Efter en snabb (nåja) rusch i först bytet var jag helt förstörd, och att knyta fast en hängsnara i en ribbstol kändes som ett vettigt alternativ. I slutet av matchen, vid ställningen 1-1, var vi hårt tillbakapressade. Ända tills jag i slutminuten steg fram och resolut satte 2-1, vilket även blev slutresultatet.
Andra matchen vann vi enkelt med 7-1 och jag tillförde inte ett jävla skit. Hasade mest omkring och hade ont i hjärtat. Hade en möjlighet att näta, men jag sköt ungefär fyra meter över mål. Jag skyller på att jag såg den blonda tjejen i vårt lag i ögonvrån i skottögonblicket. Och hennes byst distraherade mig.

Nu ska jag byta sängkläder. Ett simpelt försök att återfå någon slags värdighet.

1 kommentar:

Jokim sa...

All cred till dig Wayne. Ditt mål kan visa ssig vara guld värt för oss i slutändan. puss!