torsdag, januari 27, 2011

Girls, girls, girls

Okej, alla tjejer och moderna killar. Nu tycker jag att vi gör så här att vi sjunger Kumbaya. Kumbaya my lord sjunger vi och tar i från tårna.

Nej, det gör vi inte.

Men istället tar vi och bestämmer oss för att antingen har vi nagellack eller så har vi det inte. Och med det menar vi naturligtvis att om vi ska ha nagellack på de där förhårdnaderna ute på fingertopparna så har vi det fullt ut, det vill säga att vi sköter det snyggt och täcker hela nageln.

Eller så har vi inte nagellack alls och låter bakterieskoporna vara någorlunda transparenta.

För just det, om vi har nagellack men att det ser ut som om vi varit ute och jobbat med bara händerna i en rysk grusgrop i 72 timmar, ja då kommer folk i kollektivtrafiken sitta och störa sig på oss.

Så det där med flagnande naglar tycker jag att vi besparar oss. Det ser ju så tråkigt ut, jomen det gör det ju.

Alltså - om vi har varit i den där grusgropen utanför Murmansk och rotat runt med radium och rost bland all småsten och skit så tar vi helt enkelt och använder lite nagellacksborttagningsmedel efteråt. Och en stadig rotborste kanske. Det kostar så lite, men gör så mycket.

Och när vi ändå är igång, vi skippar det där med läppstift i ljusröda nyanser också. Vi har ju faktiskt lite mer klass än de där barlärkorna med stövlar som slutar där kjolen börjar vid ljumskarna.

Håhå jaja, tillsammans kan vi, håhå jaja. Vi kan börja kommunicera på andra sätt nu.

2 kommentarer:

Lennart Pettersson sa...

Det var tider, det! Eller var det det..?

Wayne sa...

Om vi syftar på låten Lennart, så tycker jag att det var riktig tider.