onsdag, december 08, 2010

Achtung X-mas

Jag köpte en princett (ja, det heter så) igår. Med den ska jag rycka hårstrån som bor i min näsa. Det mina damer och herrar, det är en sofistikerad form av självspäkning det.

Under tiden jag gråter och skriker i badrummet får ni läsa vad jag skrivit om julsånger, och det gör ni här.

5 kommentarer:

Lennart Pettersson sa...

Eftersom jag redan läst dina recensioner av julsånger förstår jag att lyssnandet av dina våndor i badrummet med princetten måste vara en större njutning. Blir det blodpudding den 10:e när Nobelmiddagen direktsänds? Man blir liksom mer jämställd när man äter likadan mat...

Wayne sa...

Lennart, nu är du gammal i sinnet. Du kanske har läst om julfilmer, men inte om julsånger. Den 10:e är jag i Tyskland och äter därför bara wurst och döner. Men jag förstår din tanke.

Bogey sa...

Om du vill undvika smärtan och vara lite mer modern kan jag rekommendera den här produkten:

http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=156907111

Ha det bra med wurst und bier i Förbundsrepubliken.

Wayne sa...

Bogey: Jag har en sån där, som dock är trasig. Nu vill jag köra mer analogt. Och tack, jag ska göra mitt bästa med wurst und bier.

mikebike sa...

Fy fan. det där är typ så hård en man kan bli. Rycka ut dem med pincett. jag gjorde det till för ett halvår sedan. Jag grät och snorade och nös utav bara fan. Jag förbannnade världen och undrade hur i helvete många hårsäckar som får plats i en liten borre. Nu har jag en trimmer. Ingen edge, men man blir helt blank och fin i borrarna. Och så sparar man sina tårar till bättre tillfällen.