söndag, maj 23, 2010

Jerk it out

Sadisten: – Röntgar man på vårdcentraler?
Jag: –
Va?
– Röntgar man på vårdcentraler?
– Jaha. Näe.. jag vet inte. Jag tror knappast att någon hobbyrunkar på en vårdcentral, men det finns ju folk till allt. Men det är mycket möjligt att det runkas i medicinskt syfte, för prover och så kanske.
– Du är ju fan dum i huvet.

Jag kan inte höra allt korrekt hela tiden, jag kan inte det.

Och om det röntgas på vårdcentraler vet jag inte. Jag har inget klippkort på de där centralerna, men jag antar att det röntgas mest på lasarett. Och när jag tänker efter så vet jag inte vad skillnaden mellan lasarett och sjukhus är. Jag är en enkel lekman.

Nu ska jag söka kunskap i en kvällstidning och äta oliver.

5 kommentarer:

Lennart Pettersson sa...

Kan man äta Oliver? Antar att du skulle ha ett versalt A. Och då begriper jag ingenting. Men det var kanske inte meningen...

Anna Nio sa...

Hahaha, nej, man röntgar inte på vårdcentraler. Runkandet tror jag det är lite mer oklart med, i alla fall sådär officiellt.

Håkan (hakke) sa...

Sumpgas har jag hört talas om, och Biogas. Men Röntgas, varför låter det så sjukt äckligt?

Sara sa...

Hade samma problem för nån vecka sen när kollegan kom in och sa: "Jag ska åka upp till sjukhuset och lämna kissprover och sen skulle dom runka mej också" menvafan vad är det för fel på folk i allmänhet och dalmasar i synnerhet?! Lär er prata så folk förstår och slipper få otäcka bilder i huvudet!

Wayne sa...

Lennart: Jag begriper ingenting av vad du menar.

Anna: Tack så mycket, då vet jag det.

Håkan: Från Göteborg?

Sara: Förstår dig helt. Och dalmasar ska man passa sig för.