söndag, maj 30, 2010

Dream for mother

Nu kan ni läsa del två om på vilken plats man hellre befinner sig än Stockholm den 19/6. Det läses på Cramp Magazine.

Det är vad ni kan göra.

Själv ska jag mest gå runt och fylla år. Jag har redan fått en fin present av Sadisten, en blå liten ask som Jesus bor i tillsammans med två nävar glitter. Och så fick jag fopollsbiljetten av Soda igår. Den gravida lilla kärringen i Uppsala har yrat om en present i några dagar, men det där tror jag på först när jag håller något konkret och verkligt i mina händer. Mycket snack och liten verkstad är hennes melodi.

Självklart ska alla mödrar i det här landet konkurrera om uppmärksamheten på just min dag. Jag vet inte om jag ska ringa kvinnan som utger sig för att vara min mor först eller om jag ska vänta ut henne.

Det är svårt ibland. Jag får fundera vidare och fortsätta fylla år under tiden, det är tur att jag har en välutvecklad simultankapacitet.

Grattis till mig. Och grattis till min mor som hade lyckan att få ett så fint och snällt barn en majdag för 29 år sedan.

Ps – Min mamma är bättre än alla andras mammor. Så är det. Ni har helt klart nitlottat er.

12 kommentarer:

A-M sa...

*s*. Grattis till dig!

Den hemska tvillingen sa...

Grattis på denna stora dag.
Och ja, din mor måtte vara bättre än jag åtminstone, för trots att jag satt inte mindre än 5 (FEM!!!)ungar till världen så har ingen av dem hört av sig för att säga tack och grattis. Jag vet inte vad jag ska säga om den saken...klockan är ändå halvtolv och snart halva dagen gången!

Osloskånskan sa...

Gratulerer så mye med dagen!

Anonym sa...

Grattis raring!

Akå sa...

Grattis, grattis på din stora dag! Ring mamma du, vet du hur jävla ont det gör att föda barn?? Hon vinner!

Anonym sa...

Grattis!!!
De som föds i maj är bäst.

Roger sa...

Grattis!

Av någon anledning ville jag sjunga "sjung hopp faderallan lej!", men jag tror inte den raden tillhör en speciell födelsedagssång. Är nästan helt säker.

Hejdå.

Milla sa...

Gratulerar. Hoppas födelsedagen varit till belåtenhet. Själv fyller jag år imorgon. 28 underbara år. Ett år närmre döden, så att säga.

Anonym sa...

Gratulerar på dagen Wayne Nilsson!

Önskar rikard

marie m sa...

Ja,men grattis vet ja !!

Änglar finns dom? sa...

Oups! Är du så ung? Åfan!

Wayne sa...

Tack, tack allihop. Det var snällt av er.