tisdag, januari 22, 2008

I got erection

Jag fick besök förut. Det var oväntat. Det ringde i alla fall på dörren och när jag öppnade så stod det en kille i min ålder utanför. En klen fan, ful som stryk. Men det var något i hans blick som sa att han var att ta på allvar.
- Bor du här?, frågade han.
Jag sa att det stämde samtidigt som jag kliade mig fundersamt i bakhuvet.
- Nu är det så här att jag bor tillsammans med min flickvän i huset mittemot på samma våningsplan. Och min flickvän tar illa vid sig när hon vattnar blommorna och fixar med gardinerna, sa den klena fula fan.
Jag nickade förstående och sa att det där med blommor och gardiner är ett jävla gissel. Svårt att få tjafset att matcha rent estetiskt sett.
- Du vet vad jag menar, du ska ge fan i att stå naken och posera i ditt fönster när min flickvän grejar med inredningen hos oss.
Jag nekade självklart.
- Och sluta upp med de obscena gesterna!
- Vilka gester?
- När du trycker två fingrar mot din mun och sticker ut tungan mellan dem.
Det var efter det som jag avslöjade mig själv eftersom jag började att skrocka och omedvetet rulla tummarna och med en mycket nöjd ansiktsmin sa jag:
- Jaså, så hon gillar inte fittslickaren? Det är ju en klassiker.
Jag såg nog inte lika nöjd ut när den lilla fan gav mig en ordentlig örfil. Det brände värre än de otaliga doppen i syndafloden. Han yrade något om en polisanmälan när han kilade nerför trapporna. Jag stängde dörren och gick in i lägenheten. På samma våningsplan i huset mittemot rörde sig något bakom gardinerna och jag funderade på att slänga av mig tröjan. Men det gjorde jag inte. Besvikelsen över att det rör sig så många psykstörda människor i samhället hade fått mig att tappa lusten. "Min flickvän" borde ju ha förstått att man inte kan bete sig hur som helst, man golar fan inte bara så där ... borde hon ju fattat. Det går inte att lita på någon längre, särskilt inte kvinnor. Suck.

Inga kommentarer: