fredag, januari 04, 2008

Fuck the pain away

... ja så sjöng Peaches för mig på radion tidigare idag. Tyckte att det lät som en utomordentlig idé, men insåg sedan att jag faktiskt inte har råd att knulla just nu. Det kostar ju en del. Ja menar, antingen får man sticka kontanter direkt i näven på en glädjeflicka, eller gå den förtäckta vägen genom att betala middag och en jävla massa drinkar till en icke ont anande flickstackare. Nästa månad kanske.
Men ur desperation kommer ju brillianta idéer så jag tänkte helt enkelt – Runk the pain away.

Men för att det inte skulle bli en dussinrunk så ville jag försöka att tillfredställa mig själv oralt. Byggde upp mysig stämning med doftljus och Barry White, sedan lade jag ut en filt framför soffan och placerade överkroppen på filten och underkroppen i soffan. Jag var naken, förutom strumporna, då det är ganska kallt i lägenheten.


Alltså så här i efterhand vet jag inte riktigt hur jag tänkte... Men kanske att jag psykiskt är en jävligt ryggradslös person. Men tydligen inte fysiskt. En mycket ovig kropp och otroligt klen utrustning i ljumskpartiet är ingen vidare kombination om man vill ge sig själv lite oral njutning. Fan.

Det hela slutade i alla fall med att det knäckte till utav bara helvete i ryggen. Nu gör det ont som fan och jag misstänker diskbråck alternativt ryggskott. Kanske har en kota lossnat. Kan ryggkotor bara lossna så där? Jaja, kan knappt röra mig och försöker nu klura ut den officiella förklaringen till skadan. Kommer förmodligen bli något i stil med att jag skulle bygga något, t.ex. en motorcykel eller nått annat manligt.

Fuck the pain away, just nu känns det ganska ironiskt.

I och för sig ingen större skräll att 2008 skulle börja med ett jävla debacle.

2 kommentarer:

Anonym sa...

he he, du har nog förtjänat en och annan skada på din kropp efter allt runkande. Du vet väl att det kan börja växa hår i handflatorna på dig om du överdriver? Nog om detta. Nu: kritik. Visst, du är anglofil, men du kan väl använda det svenska ordet 'briljant' istället för 'brilliant'? Annars var det inget mer att klaga på tror jag. Keep up the good work man! Peace yo! Word!

Anonym sa...

Hin Håle: Varför inte? Jag är en världsmedborgare, precis som Idol-Kishti och Victoria Silvstedt. Fight the great Satan!