torsdag, maj 19, 2011

Asleep

Kortfattad recension av gårdagens Pere Ubu-konsert: Jävligt bra.

Eftersom det var så bra har jag varit trött och bakdrucken idag. Men hade konserten varit jävligt dålig skulle jag säkert vara trött och bakdrucken ändå, av någon märklig anledning blir det oftast så.

Imorgon ska jag leka med Fanta. Om jag räknat rätt, vilket knappast är helt säkert då jag fick spendera fyra terminer av min gymnasietid i en särmattegrupp (med ett snyggt IG i slutbetyg som följd trots det), bör det lilla flickebarnet fylla elva dagar nästa dygn.

Det är inte bara i matte som jag har stora kunskapsluckor utan även i barnkunskap. Men mitt sunda förnuft säger att man förmodligen kan börja ställa lite krav på en elvadagars.

Smekmånaden är över och nu är det dags för brottning, kojbyggen under köksbordet och hårda fotbollsskott på vardagsrumsgolvet. Vill hon inte vara med tänker jag uppmana hennes föräldrar att reklamera.

Men det är imorgon det.

Nu tar vi och lägger mig tycker jag.


2 kommentarer:

Lennart Pettersson sa...

Att lägga sig är stort. Det hedrar dig.

Anonym sa...

Särmattegrupp tycker jag är att ta i. Sifferutmanade skulle jag nog vilja kalla större delen av oss. Fast inte dom där svinjobbiga i din klass. Dom hörde faktiskt till förstnämnda begrepp. Kjam P