tisdag, maj 31, 2011

Fuck it

Fan vad jag tycker illa om MacBook Pro. Och fan vad jag tycker illa om Mac-fantaster överlag. Mac, detta vedervärdiga opium för folket, är lösningen på alla världens problem. Det är likadant med idioterna som dyrkar sociala medier. Och frihandelsnötter. - Låt folk handla under orättvisa förhållanden, va fan, de utsatta kan väl blogga eller twittra om det, allt blir fint bara jag får trycka röven full med iPads tullfritt.

Jag tycker illa om SJ också. Och borgare, och särskilt då sinnesmässigt vanskapta kristdemokrater. Fast moderater, folkpartister och mauditer kan kvitta också. Mineralvatten som inte smakar naturellt kan fara åt helvete det med. Och Takida, Volbeat och Hammerfall också.

Åh fy fan, sa han som drack bläck.

Egentligen skulle jag kunna spendera resten av kvällen och natten åt att lista olika saker jag ogillar. Men då skulle jag säkert ändå glömma något och då skulle jag bli en aning grinig.

Imorse låg det dessutom en nyckeljävel utanför min dörr. Inte min. Men det lutherska jävla arvet med att man ska arbeta hårt och sköta sig gör ju att jag inte bara kunde fanskapet ligga. Därför har jag nu en nyckel i min ägo som jag måste göra något vettigt med.

Jag har knackat på hos grannfan, men den vägrar öppna. Får väl sätta upp en lapp eller lämna in den hos polisen. Vi får se.

Så länge när jag denna nyckel till hittebarn ytterst styvmoderligt vid min barm.

Och just det, jag är på dåligt humör. Nu måste jag packa saker i en ful liten väska, det blir en jävla upplevelse det också.

10 kommentarer:

Håkan sa...

Låt mig gissa. Du önskade dig en MacBook Pro men fick mjuka paket, doftljus och kaffeskedar i present.

Wayne sa...

Håkan: Ibland har du rätt. Nu hade du jävligt fel. Jag har en sån där som driver mig till vansinne varje dag.

Eulalia sa...

Jag trodde att jag kunde lita på dig, Wayne, och nu har du gjort mig så besviken. Man kan inte spendera tid. Tid tillbringar man. Eller ägnar.

Usch.

Hur ska jag nu någonsin kunna återfå min tillit?

Wayne sa...

Eulalia: Jaha, är det precis som med folk som inte kan skilja på spara och tjäna? Nåväl, jag kan inte redogöra för vad som kännetecknar ett substantiv eller adjektiv heller. Så det får vara.

A-M sa...

Sitter mållös. Du är så jäfla bra på att skriva.
Nästan snäppet bättre än "nunärdufinns".
Jag sitter och fundilerar dock på vad du heter egentligen?
Niklas? Mats? Gösta?

Bogey sa...

Machypen har jag aldrig begripit. Hyper får mig för övrigt att göra precis tvärtom. Jag använder PC och Anroidtelefon av ren protest. Funkar alldeles utmärkt.

Välkommen i gänget får jag väl säga. Ditt passerande av 30-årsstrecket verkar ha inneburit att även du kan räknas in bland oss övriga gringubbar.

Tobias sa...

Inte illa, du har precis helt fel jävla åsikter ändå läser jag med behållning. För jäkla bra!

Cyanea C sa...

a men lägg av.

Inte nog med att man blir dumpad samma dag, utanm an ska gå in o behöva läsa detta om ens en artfrände till ens egna lilla älskling??
Som för övrigt blir det jag håller närmast om natten framöver.. suck.

Nä vet du, då får du gå Mac-kurs. det är jätteenkelt. man låtsas helt enkelt att va tjej.

tjejer älskar mac. vill ni veta varför? För att d e enkelt! O skitnsyggt.

StigmataHandjob sa...

Mac är de svagas sjuka nöje.

Tautolog sa...

Testa att öppna grannens dörr med nyckeljäveln då. Då löser du både problemet med att han inte öppnar och det med att du inte vet vems nyckeln är.