tisdag, maj 03, 2011

I had too much to dream last night

För att läsa något vettigt tycker jag att du ska kolla in Faschings utmärkta sammanfattning av Korvafton2011 (och klicka på länken nu, var inte så himla mesig).

Trots gubbtjyvens bristande kunskaper om Österrike-Ungern är det absolut aktuellt med en vinpromenad härnäst, det är bra med lite vallning ibland.

Den gångna natten kan sammanfattas med att jag somnade för sent och vaknade för tidigt. Någonstans i mörkret var jag på en fest där även Roland Cedermark befann sig.

Han skulle givetvis börja stila direkt med sitt dragspel och slänga med håret. De där musikanterna har alltid varit en vagel i ögat på oss talanglösa när de stjäl allt kjoltyg.

Tjejer blir tydligen lätta att lura så fort det kommer fram ett instrument. Att kunna spela ärlig luftsynth borde egentligen premieras mer.

Jag gick givetvis hem från festen, för stolt för tuppfäktning. Och då vaknade jag.


Tjejtjuven Cedermark på en båt.

Kan för övrigt meddela att jag för andra morgonen i rad saknar frukost. Inte ett gryn, inte en mejeriprodukt, inte en hönsavkomma, inte något bröd oavsett konsistens och inte en enda fruktjävel finns det.

Ska man se nyktert och moget på det hela skulle det kunna vara mitt eget fel, att jag inte tagit ansvar och handlat.

Eller så kan man välja att vara realistisk och i tyst vredesmod anklaga Roland Cedermark för att ligga och lapa i sig frukostbuffén från den där tjejen som borde ha varit min om världen innehöll minsta lilla uns av rättvisa.

Nu ska jag till jobbet och uträtta stordåd. Hej då.

3 kommentarer:

Bogey sa...

Har du slutat med välling till frukost?

Raggoparden sa...

sanslöst halsbrytande kul blogg! Hittade hit via Fashing och Linda, hade gärna utforskat arkiven längre, men jag måste tyvärr garva runt här i småportioner eftersom jag får persienner på hornhinnan av vit text på svart bakgrund.
Dessutom är det mittinatten.

Så därför, Au revoir!

Wayne sa...

Bogey: Du tar och dämpar dig gubbe.

Raggoparden: Tack så mycket. Välkommen!