tisdag, maj 17, 2011

Shake the disease

Nu tycker jag att ni hjälper till att bidra till Faschings insamling till Cancerfonden.

Att använda ordet till tre gånger i en mening, det är jag duktig på. Nu tycker jag att ni ska försöka vara lite duktiga och faktiskt klicka på länkjäveln, för det är ni bedrövligt dåliga på annars.

Den där förbannade kräftan är en otäck typ som har förstört väldigt mycket för väldigt många, så skänk en slant för fan.

För övrigt har jag sprungit. Eller lunkat, det är nog en beskrivning som är mer realistisk. Det var tänkt att jag skulle vara ute i en halvtimme. Men jag lunkade liksom lite fel så jag fick ströva omkring i tre halvtimmar istället.

Jag hade inte mina snabba shorts på mig utan ett par mindre snabba byxor. Men jag hade mina snabba strumpor och mina snabba skor. Fast jag vet inte om det gick så mycket snabbare för det.

Och sen kom regnet och åskan och mascaran rann och min näsa fylldes med snor. Jag skulle snyta mig så där som idrottsmän gör, bara trycker med fingret mot näsvingen och fräser till – träffar bulls eye på 25 meters avstånd. Lite coolt ändå.

Jag misslyckades radikalt, snor i ansiktet och över vänstra ögat. Kände mig som en aktris i en lågbudgetaktig bukkakefilm.

Efter det kom paddinvasionen, stora som hundvalpar, paddor överallt. Så här kändes det nog i Andra Mosebok, tänkte jag. Sedan lunkade jag hem med frusen och stukad kropp.

Nu har jag ont i ena benet.

Men imorgon ska jag till Strand och titta på Pere Ubu och dricka öl som kompensation för dagens självspäkning.


2 kommentarer:

Fasching sa...

Tack för den röda och fina länken!

Wayne sa...

Äsch, det är ju knappt någon jävel som klickar ändå. Internets lataste läsare samlas här.