torsdag, maj 26, 2011

Ain't got no ...

Jag blir 30 år gammal på måndag. Jag har ingen fru. Jag har ingen man. Jag har inga barn som jag känner till eller betalar underhåll för.

Jag har däremot 81 skivor med The Cramps. 30 skivor med Nick Cave and the bad seeds, 18 skivor med The Cure och 17 skivor med Danzig. Depeche Mode 17, Sisters of Mercy 17, Skinny Puppy 13, Einstürzende Neubauten 12 och Alien Sex Fiend 11.

Det är inte så himla mycket egentligen, men det är det jag har på topp tio.

Det är dock inget vi pratar om på fikarasterna, mina skivor. För jag har ingen fru eller man och inga barn som jag känner till eller betalar underhåll för. Godnatt.


9 kommentarer:

Le chimiste sa...

Byt fikabord Wayne. That should do it.

För övrigt så älskar jag Nina Simone. Inte minst för den här låten.

A-M sa...

30 bast? Din lill-skit!
Jag är nog för gammal för att läsa din blogg. Nä, nu ljög jag. Men gammal är jag jämnförelsevis med vad du fyller. Men grattis i förskott snorkråka.

Wayne sa...

Alkemsiten: Finns bara ett bord. Och Nina är en väldigt fin kvinna.

A-M: Tack ska du ha!

Anonym sa...

Var inte ledsen, du har ju dina boobies.

Eulalia sa...

För att göra dig glad skulle jag gärna kunnat vara din fru, (eller ditt barn om det passar dig bättre), men nu är jag ju redan gift med en männicha och dotter till inte mindre än två männichor.

Så det blir inget av med det.

Maria sa...

Åh herregud, det är värre ställt med dig än jag trodde (och jävlar vad svårt det ska vara att skriva onykter). Men eh, grattis i förskott då antar jag.

Bogey sa...

Grattis på födelsedagen!Det börjar bli dags för att stadgat familjeliv nu.

Jeanette sa...

Föga tröst men du är inte ensam om att sitta vid ett sånt bord. Fast jag måste juh så klart ta det ett steg längre och erkänna att jag inte vill ha några barn, alls. Det är knappt att jag ens får sitta vid bordet längre.

Fatima sa...

Men du har ju nästan ett barn iallafall.