söndag, april 10, 2011

Ugly sunday

Jag är svårt sjuk i bakfylla. Mycket svag i kropp och själ. Kom och klappa mig och viska att allt blir bra. Du får 100 respektive 25 kr beroende på kön.

Jag lyssnar på Woven Hand så länge.


4 kommentarer:

Håkan/Kemimannen sa...

Det här inlägget lockade fram två funderingar. Först angående musiken, Woven Hand. Den var bra, men det är lite delfinvarning på den. Risken finns att du hamnar på plastspikmattan om du lyssnar på tok för mycket på det.

Den andra funderingen var att jag gärna hade givit en kram för 25 kronor, om jag hade varit trygg i min manlighet. Vågar dock inte ta några risker med den sköra lilla skärva jag har. Du får väl krama kudden. Kostar ingenting.

Erica sa...

Nu ska jag förstöra din image totalt. Vet du om att det råder en viss mysfaktor över din blogg? Den är snäll och lite nördmysig sådär, även fast du säkert inte vill erkänna det. Men så är det. Rolig och fylld av nyttiga tankeställare är den också =)

Wayne sa...

Kemimannen: Kudden börjar bli nött och stött. Men det där med delfinvarning får du allt utveckla!

Erica: Tack, det var snällt sagt. Och så mycket image finns det väl inte att förstöra :)

Jocke sa...

Delfinljud? Skärpning nu för fan, Håkan! Totalt beroendeframkallande och all negativ invändning mot musiken beror på ett för slappt lyssnande. Men ändå – kram!