tisdag, april 26, 2011

Summer's almost gone

Det har regnat idag. Så nu är sommaren slut, den kom fort och försvann ännu snabbare. Så kan det gå, som Vonnegut sa. Men nu ska vi inte sura över det utan istället se fram emot vad hösten har i sitt blötlövsfuktiga sköte. Det är ju ändå hösten som vi tycker bäst om, det är det ju.

27/4 Nitzer Ebb och Die Krupps på Debaser Medis

Har inte sett något av banden tidigare, men de har hängt med i 15 år. Förväntar mig rejäl maskulinitet så att det bara blir skönt homoerotiskt. Debaser är dock ett skitställe.

29/4 Korvafton2011 (#korvafton2011 eller #wurstabend2011 på Twitter)

Med vapendragarna från Cramp Magazine ska det ätas korv och drickas öl med en okänd man från internet. Man ska försöka träffa så många okända män från internet som möjligt, det är alltid klokt. Mannen heter Fasching och verkar vara en riktigt reko jävel, kan bara bli bra.

30/4 Vår kung Hasse Majestät fyller år

Vimpel i handen, rödgråtna ögon, kuvad.Bild stulen från Barbamamma

8/5 Swans på Strand

Det ska erkännas att jag inte riktigt har koll på Swans, inte fullt ut. Därför ska det bli roligt. Kör de partylåten Failure kan det i alla fall inte bli dåligt.

18/5 Pere Ubu på Strand

Ett jävla spring på Strand kommer det bli, det är tydligt det. Pere Ubu spelar i alla fall sin första skiva rakt av. Kommer bli en riktigt god afton. Chinese Radiation ska bli tjusig.

Så, det finns en massa saker att se fram emot trots att det regnat och blivit höst. Sen att att det finns en jävla massa grejer som inte är så roligt, det är en annan sak. Hej då och godnatt.

Inga kommentarer: