tisdag, juni 30, 2009

Trying to find a home

Jag har badat. Det var ungefar 900 stycken tjejer dar (och nu skriver jag med ett cptangetbord utan a eller o med tva prickar over). Det sysslades mycket med haxkonster, det vill saga att bikinin satts pa over behan och sedan aker behan ut lite diskret. Samma med underdelen. Jag har sett sant forr, men det ar ett javla mysterium hur det fungerar. Det vore uppskattat om nagon kunde skicka en video over hur det gar till. Garna med bloopers som extramaterial.

Naval.

Det ar snart dags att aka hem till Sverige. Tyvarr. Det ska bli fint att se sangen och lyssna pa P1. Men sangen ar det ju kul att gnida sig mot i cirka 5 minuter och jag overlever utan P1.

Annars ar det inget jag saknar eller ser fram emot. En tyst lagenhet med blommor som dog runt nyar och ett javla skitjobb kan kvitta. Svensk media kan ocksa kvitta dar det viktigaste ar att Victorias hingst fran Ockelbo vrickat foten och nu maste pappa donera sitt ena ben och kanske aven pungen ocksa for sakerhets skull och att folket rasar over Anders Lundins kupp pa Allsangen nar han innan sandningen sagt att han skulle ha en rod slips men kom ut med en gron "Lundins fracka kupp" och den beskrivs som varre an den i Munchen (finns inget tyskt y heller) pa trettiotalet och tittarna ar besvikna och grater och Blondinbella har slutat raka fittan och Linda Rosing har lamnat fadern till karleksbarnet och grater och blir trostad pa bilder av den dar bogige frisoren.

Jag vill inte ha det dar.

Men det kanske finns nagon harlig stadsfestival att besoka dar folk bar snygga marknadstrojor med lustiga texter som "Ol byggde denna vackra kropp" eller "Singel" och alla forstar varfor i helvete dessa manniskor ar singlar och Tomas Ledin kanske ar dragplastret och karringar berusade pa semsterkathet och ol i plastglas savar i sina trosor fran fyndhyllan i Ullared och drommer om att fa dra ett nummer inne pa bajamajan med Ledin men de forstar inte att han bara vill at deras dottrar eller bjuda Amy Diamond pa en sjuttis renat backstage och sedan stoppa sina ackliga gubbhander i Lakerolasken pa lillflickan och sedan blir det brak nar Svensson inte far sin bakpotatis i tid.

Jag vill inte ha det dar.

Och krogen kan kvitta den med dar man far koa i 40 minuter for en ol for 76 kronor och idioten i skivbaset spelar Gyllene Tider pa repeat for nu javlar ar det sommar och man drar sig hemat med en kroppshallning som hade fatt Quasimodo att verka rakryggad och utkorgen full med sms om rosor och vin och karlek men eftersom kvinnan i fraga inte forstar sitt eget basta ar allt som aterstar av rosor och vin endast taggar under forhuden som ett litet minne och en mental tomflaska slas hart som fan mot orat och det dar vackra luftslottet som byggts upp blaser bort av en motvind som aldrig tycks mojna.

Jag vill inte ha det dar.

Jag har inget hemma att hamta. Inget. Jag har val inte sa mycket att hamta har heller egentligen.

Jag har faktiskt inget att hamta nagonstans. Men det kanns battre att ga tomhant nar man ar langt borta och pa väg.



8 kommentarer:

Syster sa...

kan hända att de döda blommorna i alla fall är utbytta till nya. alltid något =) o tänk vad kul de kommer bli att dricka öl med mej!!! =)

Anonym sa...

Men fyfan vad jag älskar dig. Din blogg är grym.

Anonym sa...

Du har din familj och dina vänner här. Du kan gå ut på stan och titta på alla vackra kvinnor, få ögonkontakt med en läckerbit och kanske mer....
Kom hem nu, ta hand om dom nya blommorna och försök ha roligt.

MonasUniversum sa...

Och så har du ju mig. Och den andra dåren i Uppsala. Och det tar ju en livstid att försöka sig på att förstå oss. Så nog har du att göra alltid.

Eller så tar du och skaffar dig en böna helt enkelt. Gå ut och hämta en.

Hotty sa...

Jag tycker du gör rätt i att stanna...

StigmataHandjob sa...

Eller också kan du dra till Japan med mig i September. Du vet att du vill ha en främling på sätet bredvid som stoppar skinksallad i dina fickor när du sover.

soffan sa...

vilket datum kommer ni hem dåååååååååååå

Wayne sa...

Syster: jo, det kan ju bli ganska kul

Anonym: puss puss

Qvinna: jajaja.. okej da

Mona: Ja, det kan nog ta tid det där. men Uppsaladaren är ju bara pa cykelturer och fotar fiskskyltar ända.

Hotty: Jag vet

Stigmata: Japan blir det. vad ska vi göra där?

Soffan: men pa mandag för helveeete