onsdag, juni 17, 2009

Big mouth strikes again

Studenterna i Tyskland strejkar. De surar över nagot, bortskämda jävlar. Jag strejkar knappast för att det inte finns nagra snygga tjejer i klassen pa universitetet hemma.
Därför har innerstan varit avspärrad idag. Studenterna har varit arga. Därför har jag fatt ga, och inte aka buss. Ni vet, en jävla massa människor med dreadlocks och nan sopa som jonglerar med pinnar och nagra mongon som dansar lite sadär skönt frigjort till en bongotrumma eller tva och därmed stört gatufriden.

Naväl.

Fröken säger att Tyskland ÄR skog. Hon har fel. Tyskland är bröst. Det är bröst överallt, hela tiden. Pukor brukar inte intressera mig speciellt mycket annars, det är bakdelen som räknas. Men nu är jag lite confused. Dock behöver ju inte det ena utesluta det andra. Och eftermiddagen med bad och öl och skön utsikt har varit fin.

Det är förbannat varmt.

Imorgon aker vi pa festival, och da ska givetvis vädret sla om. Det är ungefär vad min kropp och själ behöver - fyra dagars hart drickande och regn och lera och tält och angest för att man missat Kraftwerk eller stoppat fingrarna i ambrosiakakan pa nan sjuttonarig tjej fran Rostock eller München eller Hudiksvall med rosa har och skrot i ansiktet. Ja jävlar.

Sitter just nu pa ett skabbigt datamaskinscafe. Musen är flottig som ett stekbord och jag maste pissa. Därför gar jag till en biergarten nu.

Ha en fin midsommar era jävlar!

Eat my fuck!

5 kommentarer:

S sa...

"ambrosiakakan" hahahaha den var ny!!! hat så kul på festivalen!!

Arou? sa...

Länge leve Nadine J. <3

MonasUniversum sa...

"Vanligt samtal.."

!!

VANLIGT SAMTAL.

Gud, så jävla tråkigt.

Du har med andra ord inte varit ute i skogen long enough.

Du är inte tillräckligt desperat alltså.

Jag får aldrig göra nåt roligt.

Jess sa...

Jag vet inte...jag har läst din blogg från och till, men mest till. Jag vet inget om dig, men det varken behöver eller vill jag heller. Jag har inget kaxigt, eller sarkastiskt, eller roligt, eller hyperintelligent att skriva. Jag är bara totalt såld på dig. Du är den manliga motsvarigheten av mig, förutom att mina ord fastnar i hjärnstammen och kommer inte ut så att mina fingrar kan trycka på tangentbordet och få fram det så jäkla perfekt som du får fram det. Faen, inte konstigt att jag känner mig totalt nerkärad i dina ord!?
Jaja, whatever...

Wayne sa...

Jess: Nu blev jag rörd i mitt bakfulla töcken. tack sa mycket, det var fint skrivet av dig.