måndag, juni 01, 2009

A warm place

Jag befinner mig i bitter konflikt med solen. Den jäveln har bränt sönder min torso och ena arm. (Och ja, det är mesigt att använda solskyddsfaktor. Och det är väldigt tufft att gnälla efteråt när det gör ont.) Hade jag inte varit en upptagen man idag så hade jag utmanat fanskapet på duell. Jag hade nog vunnit. Men om solen dog så hade nog många blivit arga på mig.

Nu ska jag diska och städa och fundera på packning.

Och ta reda på vad det är för jävla nitlott till människa som tvättar just nu. Skaffa ett jobb eller gå till ett dagscenter eller lalla omkring för dig själv med en frisbee, men tvätta för fan inte nu. Jag är i ett större behov av det. Idiot.

EDIT: Jodå, det var som jag misstänkte. Det är hon med härliga skylten på dörren med texten välkommen, och något sött jävla får eller något. Det är hon som tvättar. Jag hatar henne så mycket man kan hata en människa som man egentligen inte vet något om. Hon lyckas alltid stjäla hissen för mig också. Och apropå hissen – när jag flyttade in här så ställde sig den jävla fittan och bara glodde när vi packade ur den fulla hissen och väntade på att det skulle bli klart. Lider man inte av polio eller är övernaturligt jävla fet så tar man trapporna i ett sånt läge. Hon ska vara glad att jag inte är labil och elak för då hade jag dödat henne. Ful cykel har hon dessutom.

Inga kommentarer: