torsdag, oktober 25, 2007

Degraded faces

Jaha, det var ju tråkigt för er som använder Facebook att ni inte äger bilderna på de kattungar, parmiddagar, blomrabatter och avancerade vuxenlekar ni lägger ut.
För de som känner sig kränkta, ledsna eller bara vill prata har jag, Wayne, öppnat en nattjour för krissamtal. Kvinnor med ett välskött yttre, låg självkänsla och ett stort bekräftelsebehov har företräde. Låt oss dricka en vas med vin. Eller fyra, och låt oss se vad som händer. Kram

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, DU äger ju definitivt inte bilderna som ligger ute, trots att du förekommer på dem! Moha ha ha!!! Kommer över sen å delar en kanna. Känner mig kränkt. Mår så jävla dåligt. Eller så ringer jag nattradion.

Anonym sa...

Jag är ingen kvinna med ett välskött yttre. Man kan snarare säga att jag är ohygienisk innifrån och ut...låg självkänsla och ett stort bekräftelsebehov har jag dock.
Jag skiter också i de bilder jag har lagt upp på My Face...under förutsättning att inte någon av mina vänner blir kända, för då säljer facet bilderna och tjänar pengar. Men ärligt talat; vad är oddsen?!
Låt oss dricka en vas med vin. Eller fyra ändå.

Hotty...

Kulturkoftan sa...

Du vill bara ligga.

stickling sa...

Jag tror Åbban har en poäng. Lågt av dig att utnyttja svaga människor i kris för egen vinning!

Sådär sa jag bara för att vara politiskt korrekt. You go boy!