fredag, mars 09, 2012

Truth hurts while laying on your back

Jaha. Klockan är 4.48 och jag är vaken. Det beror främst på att hjärnan verkar tycka att det är rimligt. På väg från toaletten förut tyckte jag mig även se något övernaturligt i ögonvrån vilket resulterade i att jag var tvungen att snabbruscha in till säkerheten i sovrummet så nu har jag förhöjd puls. Det bidrar nog till min vakenhet.

Jag har ont i ryggen också. Jag har börjat få det på nätterna under den senaste tiden. Somnar naturligtvis med en ungdomlig, skön och ljuvlig lyster omkring mig och vaknar sedan upp som nån jävla gubbe som ojar sig över ländryggen. Efter någon timme eller så brukar det dock gå över.

Det skulle vara vuxet att kunna få skylla på ryggskott. Fast det är det nog inte för ryggskott kommer väl inte på natten? Näe, ryggskott är väl lite mer godtyckligt va – något som liksom kommer när man ska hjälpa någon att flytta – Oooh, du jag får nog ställa in, har fått ett sånt jävla ryggskot vet du.

Det är så det fungerar.

Därför stryker vi ryggskott. Men eftersom ryggskott är den enda ryggåkomman jag känner till blir det svårt att diagnostisera det onda. Om det inte är ischiasjäveln. Ischias låter också vuxet. Ischias känns lite gråsprängt och moget. Ischias känns ganska mycket George Clooney faktiskt. Det är ju coolt ändå, att man börjar bli George på äldre dar.

Nåväl, nu ska jag gå upp och slamra i köket och dricka svart kaffe på bit och leta efter rådjur på gården (fast inte göra en Runar, jag ska bara titta och kanske vinka lite). Låt oss lyssna på The KLF. Det är fräsig fredagsmusik det. Hej då.

Inga kommentarer: