måndag, augusti 22, 2011

Summer dress

Ja jävlar, nu är sommaren slut. Och det är ju skönt för då får man gå runt i polotröja och leka Skärgårdsdoktorn på nån klippa i skymningen och kanske kasta stenar i havet och ge sken av att man tänker något poetiskt och djup när man i själva verket funderar på hur fan Åsa Jinder ser ut naken egentligen.

Nåväl, sommaren är kort som nationalskalden Ledin sjöng, och jag har väl inte gjort så himla mycket. Firade midsommar gjorde jag bland flyttkartonger, folköl och två räkmackor. Och tuff musik förstås.

Och så har jag sett två rådjur, ett under balkongen och ett i skogen. Fast jag har bara sett en igelkott, det är tråkigt.

Och så har jag varit okynnesfull några gånger, det ska erkännas.

Och så har jag varit i Tyskland. Där drack jag öl och gin och tonic och åt korv och pasta och annat tyskt och funderade på min existens och kollade på nån gammal kyrkjävel eller två och frös och föraktade tyska ungdomar på skolresa och funderade över tyska kvinnors bröstmassa men blev osäker på vilken enhet jag eventuellt skulle använda vid tester så jag slutade klura på det relativt snabbt. Kanske kommer en rapport om den där resan, det beror vilket humör jag är på.

Och så har jag lekt med Apa. Det var väldigt roligt. Vi badade fötterna i en sjö och åt mat från ett annat land.

Och så har jag hängt med min semibrorsdotter little baby Fanta. Vi har dreglat och sovit lite och lyft varandra och så.


Men gud va söt – världens bästa barn, tänker du nu och skriver ”Fiiiiiiiinast” inuti ditt Facebookskadade huvud. Och visst är det så, Fanta dominerar i den högsta divisionen.

Det är väldigt mysigt med barn när de fortfarande är som små husdjur. Fast det som är positivt med Fanta är ju att hon kommer att fortsätta vara vettig även när husdjursstadiet är över. Om några månader är det dags att börja prata musik med henne för på den fronten har föräldrarna inte mycket att komma med.

Klänningen på bilden har jag köpt såklart. Det ska dock erkännas att Grävlingen från Uppsala flåsade mig i örat via länk och bestämde vilken jag skulle inhandla. Det är sällan hon har något förstånd att dras med men ibland kan hon vara till nytta. Fast mestadels är det som att försöka kommunicera med någon från Gökboet.

Jaja, nu ska jag lägga mig och läsa om svensk death metal. Hej då.

6 kommentarer:

marie m sa...

Åh va gött att du är tillbaka, det har varit tomt men uthärdligt just för att hoppet fanns att du skulle komma tillbaks ! Men snälla vänta tills Fanta blir några otjugoårgammal innan du delger henne din musiksmak, barn behöver lugn o harmomi för att bli trygga !!

Lennart Pettersson sa...

Welcome back, som han i Lovin Spoonful sjöng när han äntligen gick solo och slapp sjunga med töntarna. Iofs var det Cutter han välkomnade tillbaks, men det kan ju även stå för dig. Tycker jag.

Scharran sa...

Det var fan i mig på tiden.

Cyanea C sa...

Yay! Finally!

Erica sa...

Äntligen!

Anonym sa...

Red h
ouse painters-flört där?

Jag läser din blogg med stor behållning. Dessutom verkar du ha en närmast oklanderlig musiksmak. Bara din förkärlek till synth och industri som är överflödig imo.