fredag, juni 17, 2011

Will the summer make good for all of our sins?

Nu är det sommar. Det är roligt ungefär till midsommar. Men det vet ni ju.

Vet ni hur många nakna tjejer det finns på internet förresten? Kanske inte, men det vet jag och det är jätte många*

* Alla ord som inleds med prefixet (Heter det prefix? Jag vet inte ens vad ett substantiv är på rak arm. Men ett verb sätter man att framför, det vet jag) jätte ska alltid särskrivas.

Nåväl.

Jag tänker ta sommarlov från den här sidan nu. Det behöver man ibland. Man måste få hitta sig själv och göra en inre resa. Eller bara gå på toaletten.

Kanske har jag sommarlov i två timmar, tre dagar, fyra veckor, fem månader eller hundra år.

Törnrosa hade sommarlov i hundra år hon. Fan va bra hon hade det egentligen, borde tacka den där onda feen för mycket. Bara ligga och löka i hundra år, bli väckt av en prinsjävel genom ett snabbt fittgrepp till upptrissade bostadspriser och sälja av tornhelvetet och flytta till Monaco och äta lobster och gå på casino och åka snabb röd bil och leva lyckligt i alla sina dagar och snipp snapp snut så var monarkin ett vackert slut.

Under sommarlovet kan ni hitta mig på Twitter, klubben för inbördes beundran där man bara behöver häva ur sig lite skit och sen är det lördag hela veckan. En jävla idioti det där också.

Hej då på ett tag.15 kommentarer:

Fosgenmannen sa...

http://www.courant.com/media/photo/2010-07/54950654.jpg

Anonym sa...

Har precis hittat hit genom en vän, mycket bra underhållning, nu har du minsann en ny följare!
Låt nu inte sommarlovet bli så förbaskat långt.
Hej!

Lennart Pettersson sa...

Semester... är det att rensa bland otvättade kalsonger, fylla på lagret av öl eller är det att umgås och ta fram engångsgrillen och bränna arslet av sig?
Hursomhelst, ha det och ha det som du vill ha det.

Anonym sa...

Inte okej

marie m sa...

Åhhhhh va trist ! Men skönt för dej en liten stund. (hoppas jag)

Ing-Marie sa...

Den 15 augusti kan du väl vara tillbaka för då börjar jag jobba och då måste jag ju ha nåt att glädjas åt under de långa dagarna framför skärmen. Annars kommer jag att bryta ihop och skrika åt chefen och då får jag sparken och det vill du väl inte ha på ditt samvete? Men ha det så jättebra och trevlig sommar!

Bogey sa...

Sommarlov det har barnen. Vuxna har semester, 4 - 5 veckor på sommaren. Jag trodde att du när du nu fyllt 30 skulle ha mognat så pass att du vuxit från sommarlovet.

Anonym sa...

GLAD SOMMARRRR!

Anonym sa...

kom tillbaka snart!

trevlig sommar

Scharran sa...

Sluta upp med de där dumheterna och kom tillbaka! Genast! Till och med jag har ju gjort en bloggcomeback. Sommarlov, schmommarlov som jag brukar säga.

Närke sa...

Men blogga då. Jag har börjat jobba nu.

Bogey sa...

http://open.spotify.com/track/7Gidok6qudwDx13NAw8Wiz

Nu får du börja blogga igen.

Annamax sa...

Du, sommaren är slut nu!

Anonym sa...

Hallå, börja blogga nu för fan. Sommaren har vart slut hur länge som helst nu och det börjar bli olidligt det här. Kom igeeeeeeeen.

Anonym sa...

Hallå, börja blogga nu för fan. Sommaren har vart slut hur länge som helst nu och det börjar bli olidligt det här. Kom igeeeeeeeen.